Selecteer provincie

Verboon Optiek & Contactlenzen 0348-474024: Kosten & Prijzen, welke vergoeding bij oogkliniek Nederland of turkije. Wat is the beste leeftijd voor operatie & herstel ervaringen van klinieken.

Details

Adres
Keizerstraat 20
3417EB Montfoort
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bij Verboon Oogadviseur is kijken een lust voor het oog. Verboon Oogadviseur staat voor alles wat je je maar kan wensen voor je ogen: brilmode, contactlenzen, optometrie en refractiechirurgie. Met recht kunnen wij zeggen dat de naam staat voor wie wij zijn en wat wij doen: adviseur van het oog. De service en producten zijn van top-kwaliteit.

De optometrist kijkt verder.
Vroeger ging men naar de oogarts voor het oogonderzoek en brilrecept en maakte de opticien de bril. De optometristen van Verboon Oogadviseur hebben kennis van beide zaken: zij doen én het oogonderzoek én meten brillen en lenzen aan. Blijkt na het oogonderzoek dat verdere behandeling nodig is, dan zal de optometrist u gericht verwijzen naar de huisarts of oogarts. Zo krijgt u op een snelle manier de oogzorg die u nodig heeft.

Bij Verboon Oogadviseur werken meerdere optometristen. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over lange wachttijden.Type bril:
Computerbril, Zonnebril

Assortiment:
Contactlenzen, Glazen, Monturen

Type contactlens:
Daglenzen, Harde contactlenzen, Maandlenzen, Zachte contactlenzen

Merkmonturen:
Emporio Armani, Gucci, Look, Michael Kors

Type glazen:
Multifocaal

Diensten:
Onderhoud, Verzekering