Selecteer provincie

D&DJ Communicatie 0348-468512: Kosten & Prijzen, welke vergoeding bij oogkliniek Nederland of turkije. Wat is the beste leeftijd voor operatie & herstel ervaringen van klinieken.

Details

Adres
Tasveld 21
3417XS Montfoort
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
D&DJ is een veelzijdig bureau met communicatie als middelpunt.

We werken aan concepten, teksten, ontwerpen en strategie├źn. We adviseren en nemen werk uit handen, van idee tot het regelen van mediaplanning, drukwerk, verzending, filmproductie, webhosting en meer.

Communicatie is een breed begrip en zo breed werken wij het ook uit. We adviseren, maar kunnen ook veel werk uit handen nemen: het schrijven, onderzoeken, fotograferen, regelen van drukwerk of verzendtrajecten, versturen van persberichten en meer.

Ontwerpen is verduidelijken, toegankelijker maken en professionaliseren, want het oog wil ook wat. Met ontwerp kun je alle kanten op.

Ook helpen wij organisaties bij hun fondsenwerving. Van strategie tot databasemanagement. Ven telemarketing tot mailingen.

Onze passie voor ontwikkelingssamenwerking komt sterk naar voren in de films die we produceren. Ons concept 'peer-to-peer communication by video' is succesvol gebleken en levert een bijdrage aan de discussie rond gender, HIV/aids en seksualiteit in Afrika.

Onze wereldbeeldbank bestaat uit fotomateriaal dat vooral gerelateerd is aan ontwikkelingssamenwerking. Interessant voor ontwikkelingsorganisaties, maar ook voor bijvoorbeeld reisorganisaties.

Tenslotte beschikken wij over een eigen functioneel en gebruiksvriendelijk content management systeem. Naast maatwerk, hebben we een drietal sjablonen ontwikkeld, waardoor we het ontwerp van websites tegen een scherp tarief aan kunnen bieden.Service:
Alleen op afspraak

Producten:
Advertenties, Films, Jaarverslag, Websites

Diensten:
Analyse, Drukwerk, Workshops

Specialisme:
filmproducties, fondsenwerving, foto wereldbeeldbank, Logo, maken van teksten, Media, mediaplanning, ontwerp huisstijl, ontwerp websites, persberichten versturen, Positionering, Reclame, regelen drukwerk, verzendtrajecten