Selecteer provincie

Frey Oogzorg

Details

Adres
Dr. P. Rinsemastraat 2
9541AL Vlagtwedde
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Lid ANVC
Lid NUVO
Brillen en Contactlenzen

Wat wij doen:
Ons optiek-bedrijf is in de wijde omgeving van Vlagtwedde bekend door de deskundigheid van het personeel, de goede service en de meest moderne apparatuur.

Opticien/contactlensspecialist Rémo Frey is vanaf 1992 werkzaam in de provincie Groningen. Eerst was hij eigenaar van Wieringa Optiek in Stadskanaal maar sinds januari 2009 heeft hij zich zelfstandig gevestigd aan de Dr. P. Rinsemastraat 2 te Vlagtwedde. Rémo is volledig gediplomeerd opticien/ contactlensspecialist en tevens low vision-specialist en is dan ook lid van alle beroepsverenigingen, de NUVO, ANVC en de sectie Low Vision. Tevens is hij werkzaam in het Ommelander ziekenhuis locatie Lucas in Winschoten.
Wij hebben de modernste oogmeet- en oogdrukapparatuur, een volledig uitgeruste werkplaats waar bij wij zelf de brillenglazen in model slijpen en een online verbinding met Rodenstock, één van de grootste glasleveranciers. Hierdoor is het mogelijk via de computer de dunst mogelijke glazen voor te bestellen. We kunnen u met behulp van de computer zelfs vertellen wat het gewicht van uw glazen wordt en wat de dikte zal zijn.

Frey Oogzorg is lid van alle beroeps-verenigingen omdat wij voldoen aan alle eisen en gediplomeerd personeel in huis hebben. Zo zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Unie Van Opticiens en bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlens-specialisten. Wij zijn ook dit jaar weer gecertificeerd NUVO Ooggarant-lid en ook erkend praktijkopleider voor het leerlingwezen.

Tevens zijn wij een Erkend Optiek-bedrijf, service-adres van Beter Horen, uw leverancier van hoortoestellen, en gediplomeerd aanpasser van hulpmiddelen voor slechtzienden.

Naast leverancier van monturen in alle prijsklassen, van trendy tot handgemaakt en brillenglazen van alle glasfabrikanten heeft Frey Oogzorg een uitstekende naam in contactlenzen.Openingstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : 09:00 - 17:30
Woensdag : 09:00 - 17:30
Donderdag : 09:00 - 17:30
Vrijdag : 09:00 - 20:00
Zaterdag : 09:00 - 17:00
Zondag : geslotenToegankelijkheid:
Begane grond

Assortiment:
Accessoires, Brillen, Contactlensvloeistoffen, Contactlenzen, (Digitale) Gehoortoestellen, Glazen, Monturen

Type bril:
Bril op sterkte, Computerbril, Leesbril, Nachtbril, Zonnebril

Type contactlens:
Daglenzen, Harde contactlenzen, Maandlenzen, Zachte contactlenzen

Merkmonturen:
Esprit, Gant, Mexx, Rodenstock, Serengeti

Diensten:
Hoortoestellen, Montuurkeuzeadvies, Onderhoud, Optometrisch onderzoek, Verzekering

Aangesloten bij zorgverzekeraar:
Interpolis, Menzis, VGZ

Type glazen:
Meekleurend

Aangesloten bij / Certificering:
NUVO, ANVC, Low Vision, NUVO, Erkend Optiek-bedrijf