Selecteer provincie

Erminio Timmerwerken

Details

Adres
Kerkstraat 3
9541CD Vlagtwedde
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Erminio's timmerwerken; ambachtelijk onderhoud en herstel van woning of boerderij. Wij geven u graag advies over elke verbouwing van uw woning of boerderij. Centraal staan daarbij de waardevermeerdering van uw woning en een toename van uw wooncomfort. Door onze jarenlange ervaring combineren wij een ambachtelijke werkwijze met hedendaagse mogelijkheden.

Bij restauraties van woningen en boerderijen hebben wij ook oog voor detail, zoals speciale sierlijsten en een originele afwerking. Wij hebben aanvullend, een meubelmakers opleiding gevolgd, daardoor maken wij ook op verzoek keukens en meubels op maat. Wij beschikken over een volledig ingerichte machinale werkplaats. Er wordt door ons uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en leveren daarbij ook gewenste oplossingen voor badkamers en keukens, zoals granito aanrechtbladen.

Wij gebruiken passende materialen die bijdragen aan een duurzame renovatie van uw eigendom. Uiteraard werken wij alleen met FSC- gekeurd hout en milieuvriendelijke materialen. Bij verbouwingen kijken we, samen met u, naar energiebesparende investeringen zoals dubbel glas en isolatie.Diensten:
Advies, Onderhoud, Renovatie

Soorten timmerwerk:
Dakkapel, Interieur, Kozijnen, Meubels

Soort aanbieder:
Werkplaats