Selecteer provincie

Archisofie Architectuurstudio 06-26969107: Kosten & Prijzen, welke vergoeding bij oogkliniek Nederland of turkije. Wat is the beste leeftijd voor operatie & herstel ervaringen van klinieken.

Details

Adres
Lange Landweg 5
9755PT Onnen
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.wonenzoalsikdatwil.nl

Wat wij doen:
Nu je een steeds beter beeld begint te krijgen van hoe je eigenlijk zou willen wonen, is het tijd om daar ook echt iets mee te gaan doen. Een woning waar je jezelf helemaal thuis voelt, vraagt om een architectuur die specifiek bij jou past.

Sterker nog; zowel het ontwerp van het interieur als van de woning zelf, zou jouw stempel moeten dragen. Daarom gaan we samen ontwerpen. Gewoon aan de keukentafel. Jouw verhaal, jouw persoonlijke smaak staan centraal in het ontwerp. Daarbij stem ik de proporties, kleuren, materialen, licht en schaduw, en ook de bouwtechnische kwaliteit op elkaar af, zodat er een evenwichtig, duurzaam ontwerp ontstaat.

We beginnen met een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Hierbij gaan we het hebben over jouw wensen en wat ik hierin kan betekenen. Dat kan variëren van het verbouwen van je keuken, het bouwen van een huis, tot advisering bij het restaureren van een monumentaal pand. Als het ook maar iets met wonen te maken heeft, dan kan ik je verder helpen.

In de vervolggesprekken gaan we de opgave verder definiëren en gaan we samen ontwerpen. Zou het niet geweldig zijn als je tijdens deze gesprekken je eigen droomhuis ziet ontstaan? Zo wordt het jóuw architectuur en kun je straks zeggen: dat heb ìk zelf ontworpen.

Misschien lijkt je droom zo dichtbij dat je hem bijna aan kunt raken. Maar heb je geen idee waar je moet beginnen; je hebt iemand nodig die je meehelpt om de juiste keuzes te maken. En die je begeleidt bij het uitwerken van die keuzes. Laat mij die spin in het web zijn. Ik zorg dat alles voor je geregeld wordt.

Kijk voor meer informatie op www.wonenzoalsikdatwil.nl of bel voor een vrijblijvende afspraak: 06-269 69 107. Tot maart 2014 6%-regeling op arbeid; ook voor ontwerp en begeleiding!

Familie Hamoen-Baumgarten: Dirk-Jan maakt het mooie haalbaar. Je wist onze belangrijkste wens boven tafel te krijgen. De tekeningen waren verhelderend en de begeleiding tijdens het bouwen was uitstekend. Je bent bescheiden en dringt je mening niet op, maar zorgt er wel voor dat het mooi wordt. We zijn innig tevreden.

Familie Veger: Dirk-Jan gaat met enthousiasme aan de slag. Hij heeft een heldere visie op esthetiek en een scherp oog voor het detail. Is daarnaast een teamworker met de flexibiliteit om klantgericht te werken. Hij kan met open mind en onbevangen van mooie dingen genieten en heeft daar, met grote kennis van zaken, zijn vak van gemaakt. Creatief en inspirerend!Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00 Telefonisch contact mogelijk tot 21.00 uur
Dinsdag : 08:30 - 17:00 Telefonisch contact mogelijk tot 21.00 uur
Woensdag : 08:30 - 17:00 Telefonisch contact mogelijk tot 21.00 uur
Donderdag : 08:30 - 17:00 Telefonisch contact mogelijk tot 21.00 uur
Vrijdag : 08:30 - 17:00 Telefonisch contact mogelijk tot 21.00 uur
Zaterdag : 08:30 - 17:00 Telefonisch contact mogelijk tot 21.00 uur
Zondag : geslotenDiensten:
Advies, architectonische vormgeving, Bouwaanvragen, Bouwadvies, Bouwbegeleiding, Bouwkostenadvies, Bouwkundig advies, Bouwkundige keuringen, Bouwkundig onderzoek, Bouwmanagement, Bouwtoezicht, Bouwvoorbereiding, cad-tekeningen / maquettes, Directievoering, Haalbaarheidsonderzoek, Huisvestingsadvies, ik begeleid bij ontwerpkeuzes, ik begeleid de bouw voor je, ik ben je sparringpartner, ik geef je inzicht, ik lever hoogstaande kwaliteit, ik luister oprecht naar je, ik ontwerp voor je, Kopersbegeleiding, Kostenbewaking, Onderzoek, Projectbegeleiding

Specialisme:
Architectuur

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren