Selecteer provincie

VuurKracht StarterAdviesbureau 050-5351548: Kosten & Prijzen, welke vergoeding bij oogkliniek Nederland of turkije. Wat is the beste leeftijd voor operatie & herstel ervaringen van klinieken.

Details

Adres
Rijksstraatweg 239
9752CB Haren
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
VuurKracht StarterAdviesbureau in Haren, provincie Groningen, adviseert startende ondernemers.

Naast de individuele begeleiding worden bij VuurKracht ook groepsgewijze trainingen aangeboden met professionele trainers. Er wordt altijd individueel gekeken of een training aansluit bij de behoefte en of deze voldoende toegevoegde waarde biedt.

VuurKracht biedt de volgende trainingen aan:
•Starten & marktonderzoek
•Starten & verkopen
•Starten & telefonische acquisitie
•Starten & netwerken
•Starten & basisadministratie
•Starten & presentatie van de ondernemer

Wij hebben de kracht uit onze naam vertaald in onze werkwijze, door uit te gaan van vier andere krachten. Dit zijn krachten die wij belangrijk vinden bij een ondernemer en die we tijdens het begeleidingsproces verder willen ontwikkelen.

Sociale kracht
Ondernemen lijkt op het eerste gezicht misschien een eenzame bezigheid, maar een ondernemer moet wel degelijk veel sociale kracht hebben.
Hij moet kunnen samenwerken en overtuigen. Hij moet durven opvallen in een groep en onderhandelingen aangaan. Hij moet kunnen luisteren, vrienden maken en mensen beinvloeden.
Waar nodig trainen wij de ondernemer in deze vaardigheden.

Denkkracht
Met denkkracht bedoelen we zelf nadenken.
Een ondernemer moet zelf nagedacht hebben over zijn bedrijfsidee en moet dat ook blijven doen. Het starten van een onderneming is een creatief denkproces, waarbij niet altijd de meest logische weg ingeslagen moet worden.
Wij prikkelen de ondernemer om te blijven nadenken, onder meer door kritische vragen te stellen.

Daadkracht
Het is cruciaal dat de ondernemer al zijn ideeën ook daadwerkelijk uitvoert. De plannen die in het ondernemingsplan opgeschreven worden, moeten ook in praktijk gebracht worden. Hierbij moet de ondernemer vaak een drempel over: hij moet klanten benaderen, netwerken, en projecten plannen en realiseren.
In deze uitvoerende fase laten wij de ondernemer niet aan zijn lot over, maar bieden wij juist ondersteuning.

Wilskracht
Waar een wil is, is een weg. De wil van de ondernemer blijkt uit zijn motivatie, ambitie en doorzettingsvermogen.
De ondernemer moet de motivatie hebben om het traject aan te gaan, en duidelijk voor ogen hebben waar hij heen wil. De wil om te ondernemen moet groeien tijdens het traject, en wij proberen de ondernemer te prikkelen zijn ambities te blijven nastreven.Specialisme:
advies bureau, Bedrijfsvoering, Begeleiding, Coaching, Communicatie, groeps trainingen, individuele begeleiding, levensvatbaarheids onderzoeken, Loopbaanbegeleiding, Marketing, Opleidingen, Outplacement, Overheid, startende ondernemers, Training, Workshops

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving