Selecteer provincie

Trimschuur Hondentrimsalon de 06-40562885: Kosten & Prijzen, welke vergoeding bij oogkliniek Nederland of turkije. Wat is the beste leeftijd voor operatie & herstel ervaringen van klinieken.

Details

Adres
Eesterweg 36
9863TC Doezum
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bij De Trimschuur staat het welzijn van de hond voorop. Er is aandacht en tijd voor de hond. Alle ras- en rasloze honden zijn welkom. Een trimbeurt houdt in dat de hond wordt gewassen en gedroogd, geplukt, geknipt of geschoren naar de (ras) standaard of naar het modelletje wat u als klant voor ogen heeft. Ook worden nagels geknipt, haren uit de gehoorgang geplukt en de oren schoongemaakt. Het gebit wordt gekontroleerd op tandplaque of tandsteen en wordt indien mogelijk weg gehaald. Bij teveel tandsteen wordt een gebitssanering bij de dierenarts geadviseerd. Anaalklieren worden (eventueel) leeggedrukt.

Ook deelbehandelingen zijn mogelijk zoals alleen wassen en drogen, nagels knippen, borstelen enz. Bent u niet zo fanatiek in het bijhouden van uw langharige viervoeter, dan is een borstelabonnement misschien iets voor u.
Service:
Alleen op afspraak

Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Advies, Borstelen, Drogen, Inkorten, Nagels knippen, Ontwollen, Trimmen, Uitdunnen, Uitwollen, Wassen

Specialisme:
Borstelbeurten, Effileren, Hondentrimsalon, Knippen, Ontklitten, Ontwolle/uitwollen, Plukken, Scheren, Strippen, Wassen en drogen

Trimmen van:
Honden

Soort aanbieder:
Trimsalon