Selecteer provincie

ICT Balance 0511-540104: Kosten & Prijzen, welke vergoeding bij oogkliniek Nederland of turkije. Wat is the beste leeftijd voor operatie & herstel ervaringen van klinieken.

Details

Adres
De Taats 18
9285ME Buitenpost
Friesland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Alleen in balans rendeert uw onderneming optimaal. Maar hoe vindt u dat onmisbare evenwicht? Hoe brengt u structuur aan in de talloze projecten en deelprocessen en in de al even talrijke persoonlijke werkwijzen van uw medewerkers als het aankomt op ICT?

Professioneel projectmanagement zorgt voor overzicht en sturing. ICT Balance neemt u uw zorgen uit handen. Snel en efficiënt. Gracieus als een luipaard nemen al onze zintuigen uw kansen waar om vervolgens toe te slaan.

Projectmanagement vormt de ruggengraat van elk bedrijf. Het brengt medewerkers, ideeën en de uitvoering daarvan bij elkaar.
In bijvoorbeeld de zorg-, telecommunicatie-, transport/logistiek- en energiebranche verzorgt ICT Balance naar tevredenheid van veel bedrijven een op hun specifieke wensen afgestemd projectmanagement. En dat doen we op ICT-gebied ook graag voor u.

ICT Balance hanteert de PRINCE2-projectmethodiek of past zich met souplesse eventueel aan uw eigen projectmethodiek aan. Natuurlijk zouden we geen specialist in projectmanagement zijn als we ons projectplan van tevoren niet grondig doornemen met u.

Want ook in u schuilt een luipaard, een ambitieus dier dat niet houdt van onaangename verrassingen in zijn eigen territorium.

Zoekt u een wolf die zich vastbijt in uw onderneming? Een communicatiedier dat uitblinkt in samenwerking en efficiënt met u en uw medewerkers en partners de ICT-procedures in uw bedrijf stroomlijnt?

Ad interimmanagement is bij ICT Balance in vertrouwde handen. We helpen u het bos door de bomen weer zien. Met oog voor uw specifieke wensen en situatie. Voor al uw ad interimprojecten scherpen wij onze zintuigen!
Ad interim staan we u bij wanneer bijvoorbeeld uw helpdeskafdeling sturing nodig heeft in afwachting van een sollicitatietraject. We kunnen zelfs voor u zo'n traject opzetten en de leiding nemen.

Of op jacht naar de rust in uw onderneming ontwikkelen we nieuwe en verbeterde procedures. Een tijdelijke tocht die uitmondt in grip op wat u belangrijk vindt en het hoofd biedt aan ICT-problemen.

Laat u zich door ons ad interimmanagement voor de wolven gooien?

Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:30
Dinsdag : 09:00 - 17:30
Woensdag : 09:00 - 17:30
Donderdag : 09:00 - 17:30
Vrijdag : 09:00 - 17:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Bevrijdingsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : gesloten
Oudjaarsdag : geslotenDiensten:
Advies, Apparatuurkeuze, Automatisering, Begeleiding, Beveiliging, Consultancy, Implementatie, Interim management, Managed services, Ondersteuning, Pakketselectie, Projectmanagement

Specialisme:
Infrastructuur, Software, VoIP

Betalingsmogelijkheden:
Vooruit betalen, iDeal, Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
MKB Noord