Selecteer provincie

Carrosserie- en Constructiebedrijf Starko 0511-451338: Kosten & Prijzen, welke vergoeding bij oogkliniek Nederland of turkije. Wat is the beste leeftijd voor operatie & herstel ervaringen van klinieken.

Details

Adres
Phaesmaweg 5
9291NB Kollum
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0511-451338

fax : 0511-453648

Wat wij doen:
Onze firma, Starko carrosserie- en constructiebedrijf BV te Kollum, is een dynamisch familiebedrijf met een rijke vaktechnische traditie van meer dan negentig jaar. Na een start als wagenmakerij met een voortzetting in de carrosseriebouw, is het nu al jarenlang werkzaam op het terrein van las- en constructiewerk.

Voor uiteenlopende staalconstructies zoals kunstwerken in de weg- en waterbouw, dak- en wandbeplating, hekwerken, trappen en dergelijke kunt u een beroep doen op onze kennis en ervaring. Wij combineren moderne technieken met ambachtelijk vakmanschap.

Goed opgeleide, op hun taken berekende vakmensen en een uitstekend geoutilleerde werkplaats staan borg voor producten van hoge kwaliteit.

We zijn specialisten in eenmalig maatwerk én in serieproducties voor constructiedoeleinden; de klant kan orders plaatsen voor zowel componenten als complete eindproducten.

In de introductie noemden we al onze zeer uitgebreid ingerichte werkplaats. Vrijwel alle las- en constructiewerkzaamheden kunnen hier uitgevoerd worden, wat de logistiek in het kader van de opdrachten zeer ten goede komt.

Dit gegeven biedt ook een goede gelegenheid om samen met de klant de voortgang van het productieproces in het oog te houden en te bespreken.

De werkplaats is zodanig opgezet dat er gelijktijdig werkzaamheden kunnen plaatsvinden aan zowel speciale uniek te gebruiken constructies, alsook aan algemeen bruikbare massaproducten. Dit heeft een gunstige invloed op de levertijd waarmee de verschillende opdrachtgevers rekening hebben te houden.

Alle voorkomende constructiewerken op basis van profielen en platen kunnen wij voor u maken; voor nog niet eerder uitgevoerde werkzaamheden kunt u een beroep doen op onze inventiviteit.

Vooral als er speciale aandacht nodig is voor een juiste detaillering of een bijzondere constructie bent u bij ons aan het goede adres.

Of het nu gaat om complete constructies, of om lateien, spanten of dragers, wij zetten ons er voor in dat u het kwaliteitsproduct krijgt dat u wenst. Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 16:00
Dinsdag : 07:30 - 16:00
Woensdag : 07:30 - 16:00
Donderdag : 07:30 - 16:00
Vrijdag : 07:30 - 15:15
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenSpecialisme:
dak/wandbeplating, hekwerken, las/constructiewerk, trappen, weg/waterbouw