Selecteer provincie

Bengeltjes Peutergroep 06-48456781: Kosten & Prijzen, welke vergoeding bij oogkliniek Nederland of turkije. Wat is the beste leeftijd voor operatie & herstel ervaringen van klinieken.

Details

Adres
Oranjeplein 35
4388AG Oost-Souburg
Zeeland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Kinderopvang Walcheren - Uw partner in groei

Uw kind maakt hier een goede start. Kinderopvang is een verrijking voor uw kind omdat het positief bijdraagt aan de ontwikkeling op sociaal-emotioneel, motorisch, creatief en cognitief gebied.

In onze pedagogische visie vormen 4 doelen de uitgangspunten van ons pedagogisch handelen. Namelijk het bieden van een veilige omgeving, het gericht zijn op de ontwikkeling door samen spelen, leren en genieten, zo veel mogelijk met ouders samen vorm gegeven en oog hebben voor elkaar. KOW is dan ook aanvullend op uw opvoeding

KOW kan, als grotere organisatie, uw kind optimaal ontwikkelingskansen bieden! Wij werken samen met jeugdorganisaties en scholen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, worden voortdurend geschoold en werken met speciale programmas die de ontwikkeling van uw kind stimuleren.

De tuinen bij KOW zijn uitnodigend, groen en zijn dé plek voor een spannende ontdekkingstocht en fysiek spel. Zand en water, verstoppertje spelen in de kruip- en sluipbosjes, schaduw zoeken onder de parasol, een boom of speelhuisje, verkoeling in een waterbadje en natuurlijk ons buiten speelgoed: ballen, hoepels, fietsen, steppen, skelters. Uw kind verdient een prachtige tuin.

Onze binnenruimte straalt gezelligheid en warmte uit, nodigt uit tot bewegen maar biedt ook ruimte voor rust. Een leeshoek met heerlijk zachte kussens en prachtige boekjes, een gezellige grote tafel, spelletjes, speelhoekjes, een watertafel of kinderaanrecht en een ren- en vliegruimte geven een indruk van onze binnenruimte. Uw kind krijgt hier alle mogelijkheden om zich op een prettige manier te ontwikkelen!

Zon in huis maakt een mens vrolijker. Onze huiskamers of groepsruimtes liggen zo veel mogelijk op de zon en hebben vaak een tuindeur naar buiten. Slaapkamers en sanitaire ruimte proberen we vooral op het noorden in te richten. Ook uw kind geniet van de zon!

Op ieder locatie werken we met vaste teams. We streven altijd naar zoveel mogelijk bekende gezichten op de groep, zodat dat voor u en uw kind vertrouwd is.

Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 16:00
Dinsdag : 08:30 - 16:00
Woensdag : 08:30 - 16:00
Donderdag : 08:30 - 16:00
Vrijdag : 08:30 - 16:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenSpecialiteiten:
Boterhammenbrigade, Buitenschoolse opvang, Gastouderopvang, Kinderdagverblijf, Kinderopvang, Peutergroep, Peuterspeelzaal , Voorschoolse opvang

Toegankelijkheid:
Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
Kinderopvang, HKZ