Selecteer provincie

Lepelaar Catering

Details

Adres
Tolakkerweg 62
3739JP Hollandsche Rading
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


[email protected]

Wat wij doen:
Catering, gespecialiseerd in Spaanse tapas, Italiaans, Mexicaans en Indonesisch in de regio het Gooi, Utrecht, Hilversum en De Bilt - Bilthoven.

In vervoering van onze wereldspecialiteiten

Onze menus zijn gebaseerd op de traditionele keukens van de Mediterrane landen, Azië en Mexico. De geuren, kleuren en smaken nemen u mee op reis naar verre oorden. Met zijn authentieke gerechten wil Paul van den Boomen u laten genieten van de sfeer van de zwoele Mediterrane avonden, de gezellige drukte van de geurige markten in Indonesië, de intieme restaurantjes in India of de levendige maaltijden uit Mexico.

Verfijnde gerechten, mooi door eenvoud

Voor Paul geen frutsels en franjes, maar natuurlijk en eerlijk eten. Met verse ingrediënten bereiden we alles zelf. Paul is een echte smaakkunstenaar. Door proeven en variëren komen de groenten, het vlees, de vis, de kruiden en specerijen tot hun recht in verfijnde gerechten.

Wij koken voor ú

We bereiden de gerechten zodanig gevarieerd met pittige en zachte kruiden en smaken, dat ieder er van kan genieten. Daarmee houden we er rekening mee dat smaken verschillen.

Elke menu dat wij voor onze klanten bereiden is dan ook maatwerk, precies afgestemd op wat hen voor ogen staat.Service:
email: [email protected]

Diensten:
Bediening, bedrijven en particulieren, catering, indonesisch, italiaans, mexicaans, koken voor koks, kookworkshops, spaanse tapas, turkse en thaise keuken, vegetarische gerechten

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Eetarrangementen:
Biologisch, Borrelhapjes, Buffet, Salades, Tapas, Vegetarisch

Gelegenheid:
Diner, Lunch

Drankarrangementen:
Wijn