Selecteer provincie

Schipper BV Aannemersbedrijf

Details

Adres
Nijverheidsstraat 7
7641AB Wierden
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0546-571414

fax : 0546-574533

Wat wij doen:
Aannemersbedrijf Schipper is actief in de woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Zodra het ontwerp of bouwplan op papier staat, zetten wij onze deskundigheid in. Waar nodig stellen we vragen en denken mee over gebruiksgemak of wooncomfort. De vorm is weliswaar bepaald, maar het moet technisch wel goed in elkaar zitten. En niet onbelangrijk: we houden het prijskaartje scherp in de gaten.
De ervaring leert dat er soms tijdens het bouwproces tussentijds aanpassingen nodig zijn. Op zon moment denken we mee over keuzes en kosten. Dankzij uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van uitvoering- en bouwtechniek zijn wij in staat het juiste eindresultaat te behalen.

Bouwen of verbouwen met het beste resultaat voor ogen. Jan-Henk Schipper: Voor mij draait het om maatwerk en kwaliteit, in alle opzichten. Bij de werkvoorbereiding, de keuze van de materialen, de inzet van vakmensen. Centraal in onze aanpak staat een optimale samenwerking met alle verantwoordelijke partijen: opdrachtgever, architect, onderaannemers en leveranciers.

Leven en wonen – leven en werken
"Wat we bouwen heeft een grote impact op het leven van anderen. Daarom houd ik zo van dit vak. Zichtbaar zijn voor de klant, meedenken, uitleggen, terugkoppelen en op tijd handelen. Waar nodig praktische oplossingen bedenken. Kortom, waarde toevoegen.

Kwaliteit kun je terugzien in een mooi pand of huis; het resultaat van een bouwproces. Maar de route die we afleggen samen met de klant, is minstens zo belangrijk.
Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 17:00 Ook op afspraak 's avonds
Dinsdag : 07:30 - 17:00 Ook op afspraak 's avonds
Woensdag : 07:30 - 17:00 Ook op afspraak 's avonds
Donderdag : 07:30 - 17:00 Ook op afspraak 's avonds
Vrijdag : 07:30 - 17:00 Ook op afspraak 's avonds
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
Carnaval : gesloten
1e Paasdag : geslotenService:
Geen voorrijkosten, Gratis advies, Gratis offerte, Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Herbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Schadeherstel, Uitbouw, Utiliteitsbouw, Verbouwen

Specialisatie:
Architect, Badkamer, Bouwadvies, Constructieberekening, Dakbedekking, Dakgoot, Dakkapel, Garage / carport, Gevelrenovatie, Glaszetter, Haard, Huis Bouwen, Kantoor, Kelder, Keuken, Kozijnen, Maatwerk, Metselwerk, Meubeltimmerwerk / binnentimmerwerk, Open haard, Plafond, Ramen / deuren, Schuifpui, Stucwerk / stukadoren, Tegelwerk, Timmerwerk, Toilet, Trap / balustrade, Vloer, Woningbouw, Zolder

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, Leerbedrijf Fundeon