Selecteer provincie

Veevoeders en Kunstmest BV Van Benthem 0527-243322: Kosten & Prijzen, welke vergoeding bij oogkliniek Nederland of turkije. Wat is the beste leeftijd voor operatie & herstel ervaringen van klinieken.

Details

Adres
De Weijert 20
8325EM Vollenhove
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0527-243322

E van benthem : 0527-246559

fax : 0527-241684

Wat wij doen:
Wij zijn een middengrote mengvoederproducent gespecialiseerd in de productie van rundveevoeders en een echt familiebedrijf. Sinds 1780 is Van Benthem actief in de productie van diervoeders met "oog voor voeding". We werken met open samenstellingen, eventueel op maat gemaakt naar wens en rantsoenomstandigheden van de klant.

Onze beknopte organisatie staat dicht bij de klant. Door het sterke persoonlijke contact kunnen we snel reageren op de wensen van de klant. Het rendement bij onze klant staat centraal. Middels de juiste tools en voeradvies kunnen we voor u het hoogste rendement behalen. Zo bieden wij de mogelijkheid met onze online tool VB Resultaat Monitor continu het rendement op uw bedrijf te volgen.

Door nauwe samenwerking met toeleveranciers en onderzoeksinstituten zijn wij in staat onze kennis op hoog niveau aan te bieden. De melkveehouderij verandert in een hoog tempo. Wij hebben om die reden een duidelijk visie voor de toekomst ontwikkeld. Middels deze visie en het kort op de bal te zitten zijn wij in staat u optimaal te adviseren in zowel dagelijkse als ook strategische beslissingen.

Naast rundveevoeders zijn wij ook producent van Paarden-, Schapen-, Varkens-, Pluimvee- en Konijnenvoeders. Zo hebben wij een complete lijn hoogwaardige paardenvoeders voor zowel hobby- en sportpaarden en fokkerij.

Naast voeders leveren wij ook aanverwante artikelen zoals gras en maïszaden, meststoffen, landbouwfolie, strooisel en vele andere producten.
Specialiteiten:
Additieven, Advies, Grondstoffen, Kennis , Krachtvoer, Kunstmest, Mineralen