Selecteer provincie

Dierenarts Sittard 046-4851660: Kosten & Prijzen, welke vergoeding bij oogkliniek Nederland of turkije. Wat is the beste leeftijd voor operatie & herstel ervaringen van klinieken.

Details

Adres
Kapelweg 10
6121JB Born
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

spr u ma t/m vrij 9.30-10 & 17.30-18 uur
behandeling ook volgens afspraak

http://www.dierenarts-sittard.nl

Wat wij doen:
Diergeneeskundig Centrum Op dn Diek is met 10 dierenartsen en paraveterinairen een van de grootste praktijken uit Limburg met vestigingen in Sittard, Geleen en Born. Het voordeel van onze groepspraktijk is dat wij uitgebreide diagnostische en therapeutische mogelijkheden hebben. Kennis en kunde wordt gedeeld tussen dierenartsen en paraveterinairen.

Hierbij proberen we het menselijk aspect niet uit het oog te verliezen: een goed persoonlijk contact met de dieren en hun baasjes is een van onze belangrijkste motivaties.
Wij hebben mogelijkheden voor endoscopische sterilisatie, hartechoscopie, digitale rontgen, kruisbandoperaties, botbreuken. Voor onze klanten is altijd iemand van onze eigen praktijk bereikbaar

De openingstijden per praktijk zijn:

Parklaan 28 6131 KH SITTARD
ma t/m vrij 8 - 9 & 18.30-19.30 u
zaterdag 10.00-11.00 uur

Kluis 28 6165 EM GELEEN
ma t/m vrij 13 - 14 & 17 - 18 uur

Kapelweg 10 6121 JB BORN
ma t/m vrij 9.30-10 & 17.30-18 uur

Toegankelijkheid:
Begane grond, Honden toegestaan, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
Behandeling spoedgevallen, Chippen huisdier, Consult / spreekuur, Fokkerijbegeleiding, HD-foto / ED-foto (gewrichten hond), Nazorg, Periodieke controle, Ziektepreventie

Faciliteiten:
Bloedanalyseapparatuur, Couveuse, Diagnostische apparatuur, Echografische apparatuur, Eigen laboratoriumfaciliteiten, Gasanesthesieapparatuur, Operatiekamer, Opnameruimte, Röntgenapparatuur, (Ultrasone) tandreinigingsapparatuur

Behandelingen:
Bloedonderzoek, Cardiologie, Castratie, Dierfysiotherapie, Echografie, Endoscopie, Gebit reinigen, Gedragstherapie, Interne Geneeskunde, Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO), Oogheelkunde, Operatie / chirurgie, Orthopedie, Sterilisatie, Tandzorg / tandheelkunde, Vaccinatie / inenting, Vruchtbaarheidsstoornis

Behandeling diersoorten:
Cavia's, Fretten, Geiten, Honden, Katten, Knaagdieren, Koeien, Konijnen, Schapen

Producten:
Dieetvoer, Diervoeding, Medicijnen, Ontwormingsmiddel, Verzorgingsproducten, Vlooienmiddel, Voedingssupplementen

Type praktijk:
Dierenarts, Dierenkliniek

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, geldt alleen bij petplan verzekering

Aangesloten bij / Certificering:
KNMvD, GGGWat wij doen:
Rexpect, Investeerders in Ondernemers, is een flexibele en dynamische dienstverlenende organisatie met veel aandacht en respect voor de mens achter de ondernemer en zijn medewerkers. Rexpect spant zich in voor u als eigenaar van een familiebedrijf om u verder op weg te helpen bij uw bewustwordingsproces en dat van uw onderneming. Het co-creëren van een toekomst voor u en u onderneming. Menselijke aspecten en gevoelens worden daarbij zeker niet uit het oog verloren. Het doel is altijd het creëren van een persoonlijke en zakelijke groei. De uitkomst hiervan is een resultante van uw inzet en van dat van uw medewerkers. Wij creëren een richting die bij u en uw bedrijf past.

Het gaat om een Verbinding tussen de "zachte" de "harde" kant bij zaken als:
strategie, verandering en cultuur, persoonlijk-, team- en organisatie ontwikkeling, meten van intrinsieke motivatie, identiteit en communicatie, onder de paraplu van "The Human Entrepreneur"
Rexpect werkt met een breed team van ervaren deskundigen, die gevormd zijn door een behoorlijke levenservaring. Hun kennis en ervaring wordt door een brede doelgroep gewaardeerd.

De liefde voor ons vak maakt ons tot gepassioneerde mensen. En dat beleeft u, dat voelt u! Service:
Alleen op afspraak, Gratis offerte

Specialisme:
Advies / bedrijfsadvies, Begeleiding, Coaching, Interim management, Strategisch advies, Verandermanagement