Selecteer provincie

Pearle Opticiens

Details

Adres
Wethouder Sangersstraat 226
6191NA Beek
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Uw leven lang goed zien. Dat is de missie van Pearle Opticiens. Goed zien zorgt ervoor dat u zich niet bovenmatig hoeft in te spannen en uitgerust blijft. Goed zien betekent moeiteloos lezen en werken. En goed zien betekent veilig deelnemen aan het verkeer.

Pearle Opticiens is uw betrouwbare partner als het gaat om goede ogen en goed leven. Niet voor niets worden wij aanbevolen door Veilig Verkeer Nederland.

Een goede oogmeting is éssentieel voor het juiste advies op maat. Graag leggen wij u uit wat u te wachten staat als u een afspraak voor een professionele oogmeting hebt gemaakt.

Het is goed om te weten dat oogmetingen van Pearle Opticiens al sinds 1997 zijn gecertificeerd door het Keurmerkinstituut en worden aanbevolen door Veilig Verkeer Nederland.

De Pearle optometrist gaat verder dan een Pearle opticien of contactlensspecialist. Hij is breder en hoger opgeleid en ondersteunt de oogarts met bepaalde taken. Een optometrist voert oogonderzoek uit om eventuele oogafwijkingen op te sporen.

De Pearle optometrist is deskundig als het gaat om de gezondheid van uw oog en onderzoekt zowel de binnen- als buitenkant. Op basis daarvan stelt hij diagnoses en verwijst indien nodig door naar het ziekenhuis. In de praktijk blijkt echter dat de optometrist 3 op de 4 bezoekers zelf kan helpen.

Verziend én bijziend.

Met de jaren wordt een leesbril onvermijdelijk. Het kan zijn dat u dan zowel bijziend als verziend bent. Pearle levert multifocale lenzen en brillen, waarmee u even gemakkelijk autorijdt als de krant leest. Maar ook het zicht daartussen is haarscherp. Voor het juiste advies maakt u een afspraak bij een Pearle opticien.

Wie kleurenblind is, kan bepaalde kleuren niet of moeilijk van elkaar onderscheiden. Een rood/groen kleurzienstoornis komt het verreweg meest voor en is erfelijk bepaald. Een blauw kleurzienstoornis komt het minst voor en is niet overerfelijk. Aan kleurenblindheid is helaas niets te doen. Als u vermoedt dat u kleurenblind bent, dan kunt dat simpel testen.

Onze experts staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid en goede service: drie belangrijke pijlers van de dienstverlening van Pearle Opticiens.Openingstijden:
Maandag : 13:00 - 18:00
Dinsdag : 09:30 - 18:00
Woensdag : 09:30 - 18:00
Donderdag : 09:30 - 20:00
Vrijdag : 09:30 - 18:00
Zaterdag : 09:30 - 17:00
Zondag : geslotenService:
Gratis oogmeting, Lenzen 1 maand gratis proberen, Lenzen gratis thuisbezorgd, Omruilgarantie bril / lenzen, Online monturen passen

Aangesloten bij zorgverzekeraar:
Aevitae, Agis Zorgverzekeringen, Avero Achmea, Azivo, CZ, De Amersfoortse, De Friesland Zorgverzekeraar, Delta Lloyd, IAK, Interpolis, IZA (publieke sector), IZZ (zorgsector), Menzis, Ohra, ONVZ, OZF Achmea, Salland verzekeringen, SIZ, Trias, UMC, Univé, VGZ, VVAA, Zilveren Kruis Achmea, Zorg en Zekerheid

Assortiment:
Brillen, Contactlensvloeistoffen, Contactlenzen, Glazen, Monturen

Type bril:
Bril op sterkte, Computerbril, Leesbril, Nachtbril, Zonnebril

Merkmonturen:
Calvin Klein, DKNY, Esprit, Look, Mexx, Michael Kors, Nautica, Nike, Persol, Ray-Ban, Rodenstock, Vogue

Type contactlens:
Daglenzen, Harde contactlenzen, Maandlenzen, Multifocale contactlenzen, Silicon Hydrogel contactlenzen, Zachte contactlenzen

Diensten:
Harden van glazen, Montuurkeuzeadvies, Ontspiegelen van glazen, Oogmeting door gediplomeerde opticiens, Optometrisch onderzoek, Periodieke contactlenscontrole, Reparatie, Verzekering

Type glazen:
Meekleurend, Multifocaal, Nightvieuw glazen, Polariserend

Aangesloten bij / Certificering:
Keurmerkinstituut, Samenwerking met Veilig Verkeer Nederland