Selecteer provincie

Alu Noord Aluminium Dakgoot Specialist

Details

Adres
Eemskanaal Zuidzijde 15
9623PE Lageland
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


06-54630655

fax : 050-2011188
* Dakgoot*
* Aluminium Dakgoten *
* Dakgootspecialist *

http://www.alunoord.nl

Wat wij doen:
Alu Noord is de specialist in naadloze aluminium dakgoten, boeibekleding en windveren. Bent u aan het renoveren of aan het nieuw bouwen en moeten er dakgoten geplaatst of vervangen worden? Dan bent u bij Alu Noord aan het juiste adres.

Naadloze aluminium dakgoten zijn multifunctioneel toepasbaar en ogen erg modern. Een naadloze aluminium dakgoot is een prima alternatief voor de alom bekende PVC, zinken, houten of polyester dakgoot. De gecoate aluminium dakgoot zijn bijzonder geschikt voor renovatie of ter vervanging van uw oude goot. Ze zijn ook uitermate geschikt voor nieuwbouw, boerderijen en bedrijfshallen !

Een goot van aluminium kent vele sterke eigenschappen, zo is het corrosiebestendig en heeft het een lange levensduur. Na jaren ziet uw aluminium dakgoot er nog als nieuw uit. Onze aluminium dakgoten zijn functioneel, onderhoudsvriendelijk, sierlijk en in diverse kleuren en verschillende modellen te leveren. Daarnaast worden de goten op locatie in elk gewenste lengte geleverd (naadloos) en gemonteerd.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Boeidelen, Dakgoot, Hemelwaterafvoer / regenpijp, windveren