Selecteer provincie

Cymac BV

Details

Adres
Dorpsstraat 232
9605PG Kiel-Windeweer
Groningen
Telefoonnummer
Website
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


bgg : 06-53319961

Wat wij doen:
Welkom op de website van Cymac BV

Cymac BV houdt zich bezig met het aanbieden van werkzaamheden in de landbouw en cultuurtechniek. Cymac BV neemt opdrachten aan als project, maar u kunt ook machines en personeel van Cymac inhuren voor allerlei werkzaamheden in de landbouw en cultuurtechniek.

Activiteiten in de landbouw
Cymac BV is vanouds zeer actief in de landbouwsector. Professionele mensen en machines nemen u het zware werk uit handen. Wij verzorgen onder andere de volgende activiteiten in de landbouw sector: klepelmaaien, circelmaaien, slootgrondverspreiden, maaikorven ( 1 tot 4m ), verzamelen en persen, afvoeren maaisel, bieten zaaien ( monosem ), bieten rooien ( wkm ), zaaien graangewassen, oogsten ( new holland ), kalkstrooien, mestverspreiden ( tebbe ), compostverspreiden, spitten ( farmac ), ontsmetten en diverse grondbewerking.

Activiteiten in de cultuurtechniek
Verder is Cymac BV uw vertrouwde partner in vrijwel alle voorkomende werkzaamheden in de cultuurtechniek. Ervaren personeel en kwalitatief hoogstaande machines staan daarbij tot uw beschikking. Wij verzorgen de meest uiteenlopende activiteiten in de sector cultuurtechniek, zoals: maaien, bezanden, doorzaaien, inzaaien, recycledressen, verticuteren, vernieuwen ( fieldtopmaker ), vertidraineren, renovatie, onkruidbestrijden en machinaal snoeien.

Reïntegratie en leerwerkbedrijf
Cymac B.V. is een modern bedrijf welke oog heeft voor de alledaagse problematiek. In onze samenleving is er een grote vraag ontstaan naar banen voor mensen met een handicap. Om hier aan tegemoet te komen anders dan uitsluitend een commercieel belang heeft Cymac B.V. zich ontwikkeld in nauwe samenwerking met een SW bedrijf tot werkgever van deze overigens zeer gemotiveerde medewerkers. Dit houd in dat Cymac B.V. banen heeft aangeboden voor deze mensen en dat ze op deze manier actief inzetbaar zijn in een breed programma aan werkzaamheden. Diensten:
Cultuurtechnische werken, Grondverzet, Knippen en mulchen , Loonwerk, Loonwerk: maaidorsen, Onderhoud, Oogsten, Service en Onderhoud, Snoeien en knippen, Strooien van mest/kalk/compost, Transport, Transport containerbakken, Zaaien, Zaaien en rooien van bieten

Aangesloten bij / Certificering:
VCA*