Selecteer provincie

Dental Studio Putten Tandtechnisch Laboratorium

Details

Adres
Kelnarijstraat 20
3881CB Putten
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


[email protected]

http://www.dentalstudioputten.nl

Wat wij doen:
We geloven in het belang van een duurzame samenwerking in teamverband op basis van specialismen. Daarom werken we in een team van tandartsen, een implantoloog, mondhygiënisten, tandtechnici en een klinisch (prothese) technicus. We bieden u ook de mogelijkheid op locatie komen werken, bij u in de praktijk of bij de patiënt thuis. Kiest u er voor om alleen de dagelijkse reparatiewerkzaamheden te leveren, dan doen we dat met even veel enthousiasme. In onze ogen is ook dat individueel maatwerk.

Vertrouwen winnen van de patiënt is de basis voor ons werk.

We vinden het prachtig om nieuwe mooie dingen te maken, maar we willen altijd het belang van de patiënt voorop stellen. U kunt bij ons een omgeving verwachten waar patiënten zich op hun gemak voelen. Er is een behandelruimte met veel daglicht en een wachtruimte met Wi-Fi en een kopje koffie of thee. Voor patiënten die beperkt zijn in het lopen, is er een zeer toegankelijke behandelruimte op de begane grond.

De patiënt wordt persoonlijk benaderd.

In onze missie staan de woorden Schoonheid en Persoonlijkheid. Het gebit bepaalt voor een gedeelte de uitstraling van de mens. Het gebit is een deel van je zelf. Dat is de benadering die we kiezen, wanneer we de patiënten ontmoeten en dat bepaalt onze werkwijze. Dat wil o.a. zeggen, dat er eerst geluisterd wordt. We werken met fotos en bepalen samen met de patiënt hoe de werkstukken gaan worden.

U wordt op basis van veel ervaring geadviseerd.

Dental Studio Putten is nieuw, maar gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring op gebied van kroon-en brugwerk en prothetiek. Er is een ruime ervaring met lichaamsvriendelijke kunststoffen. Met veel enthousiasme willen we kritisch met u meedenken, naar u luisteren en u steeds adviseren over het toepassen van de beschikbare technieken. Wanneer de vraag heel complex is, zien we dat als een uitdaging.

U en uw patiënten krijgen een goede en snelle service.

Reparaties worden in het laboratorium uitgevoerd terwijl de patiënt wacht. Op onze prijslijst vindt u ook een overzicht van de levertijden van de overige werkstukken. In bijzondere (nood)gevallen kunnen we daar van afwijken. We vinden het belangrijk dat uw patiënten er van overtuigd zijn, dat hun specifieke casus alle aandacht krijgt.

Wij willen een kleinschalig laboratorium zijn.

We geloven dat flexibiliteit, persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie met korte lijnen en goede bereikbaarheid en consistente kwaliteit van groot belang zijn voor goedOpeningstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 14:00
Zondag : gesloten
Op Zaterdag En Op Feestdagen Zijn We Telefonisch Bereikbaar : 09:00 - 17:00 Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Advies, Implantologie, Maatwerk, Rebasing, Reparatie, Spoedreparaties

Producten:
Antisnurkapparaat, Brug, Gebitsbeschermer, Implantaten, Klikgebit, Klik prothese, Kroon, Kunstgebit, Mondbeschermer, Prothese / gebitsprothese, Splint, Staal frames

Betalingsmogelijkheden:
Aanvullende verzekering, Contant

Aangesloten bij / Certificering:
Branche Vereniging Tandtechniek