Selecteer provincie

Assurantiekantoor vd Mheen

Details

Adres
Kerkstraat 89
3882BP Putten
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0341-352043

fax : 0341-357084

Wat wij doen:
Assurantiekantoor Van de Mheen richt zich met name op particulieren en klein-zakelijke klanten in Putten en omgeving. De persoonlijke manier van benaderen en verantwoordelijkheidsgevoel voor het beheren van uw verzekeringszaken zien wij als belangrijke pijlers in onze dienstverlening. Behalve voor schadeverzekeringen kunt u bij ons terecht voor levensverzekeringen, sparen, beleggingen, pensioen(aanvulling) en regelingen voor werknemers.

Wij hechten veel waarde aan een objectief en deskundig advies. In onze bemiddelaarsrol tussen u en de verzekeraar behartigen we in principe uw belangen, met dien verstande dat we (uiteindelijk ook in het belang van onze klanten) het belang van de verzekaars niet uit het oog verliezen.

Doordat we niet gebonden zijn aan verzekeraars, banken of andere instellingen kunnen we u onafhankelijk adviseren. We proberen ons klantenbestand gespreid onder te brengen bij een flink aantal verzekeraars. Daarbij laten we u ook vrij in de keuze of u al uw verzekeringen bij ons onderbrengt. Maar het is natuurlijk niet mogelijk om u een totaal-advies te geven als we niet op de hoogte zijn van uw (elders) lopende verzekeringen.
Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:30
Dinsdag : 08:30 - 17:30
Woensdag : 08:30 - 17:30
Donderdag : 08:30 - 17:30
Vrijdag : 08:30 - 17:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Adviesgesprek thuis mogelijk, Gratis kennismakingsgesprek

Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Aanvraag koopsubsidie, Afsluiten hypotheek / hypotheekbemiddeling, Beëindigen hypotheek, Hypotheekadvies, Levensverzekering afsluiten, Oversluiten hypotheek, Pensioenen, Spaarvormen, Verzekeringen, Woonlastenbescherming afsluiten

Type hypotheek:
Aflossingsvrije hypotheek, Annuïteiten hypotheek, Bankspaarhypotheek, Beleggingshypotheek, Combinatiehypotheek, Effecten hypotheek, Groene hypotheek, Hybride hypotheek / spaarbeleggingshypotheek, Hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), Krediet hypotheek, Levenhypotheek, Lijfrente hypotheek, Lineaire hypotheek, Monumenten hypotheek / restauratiefonds hypotheek, Ondernemers hypotheek, Ouder-kind hypotheek, Overbruggingshypotheek, Recreatie hypotheek, Senioren hypotheek, Spaarhypotheek, Starter hypotheek, Tophypotheek, Tweede hypotheek, Woonboot hypotheek, Zakelijke hypotheek

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type aanbieder:
Hypotheekadviseur / tussenpersoon

Aangesloten bij / Certificering:
NBVA