Selecteer provincie

Knol BV Tegelzetbedrijf

Details

Adres
Mauritsplein 63
8931DL Leeuwarden
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Betegelen is ons vak. Maar dat niet alleen, wij hebben plezier in wat wij doen. Wij kunnen ons namelijk niet voorstellen dat er iets mooiers bestaat dan tegelwerk. Tegels en natuursteen zijn mooi, strak en hygiënisch. Bovendien zijn ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. En er zijn zo veel soorten, maten en kleuren dat er voor iedere smaak wel iets te vinden is. Een toilet of badkamer een ander aanzien geven? Een vloer betegelen? Of wilt u een strakke meterslange wand in uw bedrijfsruimte? Wij maken het voor u!

De voordelen op een rijtje:

- snel en zorgvuldig,
- perfecte oplevering,
- goede service,
- voor bedrijven en particulieren,
- kleine en grote projecten.

Tegelzetters met het oog van de meester.
Tegelzetbedrijf Knol BV heeft in 25 jaar een sterk bedrijf opgebouwd, met een groot, tevreden klantenbestand. Wij zetten of verlijmen wand- en vloertegels en verwerken alle soorten natuursteen, marmer, glasmozaïek en tegelmozaïek. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van keramische tegels.

Van renovatieprojecten en luxe badkamers tot nieuwbouw en tegelshowrooms, onze acht gemotiveerde medewerkers realiseren het vakkundig en snel. Wij werken voor overheidsinstellingen, zorginstellingen, bedrijven en particulieren.

Objecten:
Badkamer, Nieuwbouw, Toilet

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort tegels:
Keramische tegels, Marmer, Natuursteen, Vloertegels

Diensten:
Renovatie