Selecteer provincie

Auto Buikema Bosch Car Service

Details

Adres
Orionweg 8
8938AH Leeuwarden
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


058-2166775

fax : 058-2166775

Wat wij doen:
Wilt u zich speciaal laten voelen? Bent u op zoek naar een specifieke auto of weet u al in welke auto u wilt gaan rijden? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij Auto Buikema in Leeuwarden. Als lid van BOVAG en behorend tot het netwerk van Bosch Car Service, geven wij u graag een speciaal gevoel. Oog voor de klant en gerichte service dragen hierin bij.

BMW - MINI - PORSCHE SPECIALIST

Bij Auto Buikema zijn wij sterk in elk merk en gespecialiseerd in BMW, MINI en Porsche. Wij leveren nieuwe en gebruikte auto's. De nieuwste ontwikkelingen stellen hoge eisen aan de vakkennis van onze monteurs. Daarom zijn zij speciaal opgeleid bij deze respectievelijke merken en ook bij Bosch om uw auto te onderhouden en te repareren. Net als de merkdealer, beschikken wij over de juiste diagnose-apparatuur en leveren originele BMW, MINI en Porsche onderdelen binnen 24 uur.

Over de grens
Als het gaat om gerichte service kijken wij verder dan Nederland. Zoekt u een specifieke auto die aan uw eisen en wensen moet voldoen? Dan zoeken we met plezier voor u over de grens! Uiteraard worden deze auto's ook geleverd met fabrieks- of BOVAG garantie.

Kunnen wij u van dienst zijn met het onderhoud, de reparatie of de APK van uw kostbare bezit? Neem dan nu contact op voor advies of een afspraak en bel: 058-2166775

Compleet dienstenaanbod
Of het nu gaat om reparatie en onderhoud voor uw huidige auto, of de zoektocht naar een nieuwe: bij Bosch Car Service bent u aan het juiste adres. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen. Kom langs bij één van onze 375 vestigingen in Nederland of maak een afspraak online!

Goed, in alles wat we doen!
Elke dag worden er duizenden auto's onder handen genomen binnen het Bosch Car Service netwerk. Onze kennis van moderne voertuigtechniek zorgt ervoor dat we ook uw voertuig perfect kunnen onderhouden. En dat valt op! Zo heeft Bosch Car Service meerdere jaren achter elkaar de hoofdprijs gewonnen bij de verkiezing 'Mijn Autobedrijf van het Jaar', een wedstrijd van de BOVAG.

Betaalbaar, voor iedereen
De kosten van onderhoud en reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten. Maar bij Bosch Car Service weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Wij zorgen ervoor dat er volgens afspraak gerepareerd wordt. Als het nodig is dan bellen we u om te overleggen als de kosten hoger uitvallen. Verder bieden wij garantiediensten aan die onverwachte kosten tegengaan. Bosch Car Service is dus verrassend betaalbaar!Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 17:30
Dinsdag : 07:30 - 17:30
Woensdag : 07:30 - 17:30
Donderdag : 07:30 - 17:30
Vrijdag : 07:30 - 17:30
Zaterdag : 09:00 - 14:00
Zondag : geslotenDiensten:
Advies, Airco onderhoud, apk, APK keuring, Auto-aanpassingen, Autoalarm inbouwen, autobedrijf, Auto lease, Auto spuiten, Bandenservice, bosch car service, Carkit inbouwen, Financiering, Grote beurt, Inruilen auto, Kleine beurt, Onderhoud, Pechhulp, Reparatie, Roetmeting, Ruit reparatie, Schadeherstel, Schadetaxatie, service, Storing oplossen, Storingsdiagnose, Taxatie auto, Verkoop occasions / tweedehands auto's, Verzekeren

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Merken:
BMW, Mini, Porsche

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin

Aangesloten bij / Certificering:
Bosch Car Service, BOVAG