Selecteer provincie

Accountantskantoor Smids & Schakel

Details

Adres
Balthasar Bekkerwei 74
8914BE Leeuwarden
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.smidsenschakel.nl

Wat wij doen:
Het full service accountantskantoor voor het middensegment MKB met ca. 40 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Wij ontzorgen u als ondernemer op het terrein van financiële administratie, jaarrekening, bedrijfsadvisering, fiscaliteit, salarisadministratie en HRM. Wij zijn al ruim vijftig jaar sterk geworteld in Friesland / Leeuwarden.

Hiervoor beschikken we over:

- Een ervaren en goed opgeleid team van accountants met jarenlange ervaring die alle vragen op het gebied van jaarrekeningen aankunnen. Wij hebben oog voor de onderneming en de markt waarin zij opereert en kijken verder dan alleen de jaarrekening.

- Een uitstekend gekwalificeerd team van belastingadviseurs, voor zowel zakelijke vraagstukken als privé kwesties. Onze kennis wordt niet alleen ingezet ten gunste van onze cliënten maar ook ingehuurd door collega kantoren voor specifieke trajecten zoals:
o herstructurering
o bedrijfsopvolging en -overname
o voeren van procedures

Wij zijn altijd op de hoogte van actuele vaktechnische ontwikkelingen. Onze adviseurs worden dan ook ingezet om aan collega adviseurs trainingen te geven. Hierdoor beschikken we over een brede basis met veel praktische ervaring.

- Een loonafdeling met HRM-specialisten. Wij zorgen niet alleen voor een correcte loonverwerking maar ondersteunen u als u de loonverwerking zelf uitvoert. Dit doen wij met behulp van Personeel Online. Een online en zeer gebruikersvriendelijk maatwerkpakket voor loonverwerking met diverse HRM-modules en werkgever- en werknemerapps. Ook adviseren wij over bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, loopbaanbegeleiding, werkkostenregeling en overige HRM-zaken.

Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : geslotenService:
24-uurs service

Specialisme:
Accountancy, Bedrijfsoverdracht, Belastingadvies, Eigen bedrijf starten, Financieel plan, Financiële administratie, Online accounting, Personeel Online , Salarisadministraties

Diensten:
Accountancy, Accountantscontrole, Accountantsverklaring, Accountantsverslag, Administratie / administratieve diensten, Advies, Audit / externe controle, Bedrijfsadvies, Bedrijfsanalyse, Belastingaangifte / fiscale aangiften, Belastingadvies / fiscaal advies, Due Diligence / boekenonderzoek, Feitenonderzoek, Financieel advies, Financiële administratie, Online boekhouden, Risicoanalyse, Salarisadministratie / loonadministratie

Soort aanbieder:
Accountantskantoor

Doelgroep:
Bedrijven, MKB, Particulieren, Starters

Aangesloten bij / Certificering:
SRA, NBA