Selecteer provincie

Bremer Autobedrijf

Details

Adres
Ljouwerterdyk 9
9074AA Hallum
Friesland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Autobedrijf Bremer beslaat zo'n 8500 m2. Het is verdeeld in een zeer ruime, zeer overzichtelijke werkplaats, waar de acht medewerkers vakkundig uw auto controleren en eventueel repareren en een Texaco station met een Starmarket, waar geen nee te koop is.

Garagetaal = duidelijke taal
Ook al bent u blij als uw auto weer gemaakt is. Soms staan er op de factuur wel eens lastige termen waar u niet alledaags mee te maken hebt.. Autobedrijf Bremer legt in duidelijke taal bepaalde onderdelen, onderwerpen en afkortingen uit. Garagetaal, dat praat 'n stuk makkelijker!

Om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie blijft, is het nodig dat er regelmatig met een vakkundig oog naar gekeken wordt. Het AD Autobedrijf staat voor u klaar en investeert continu in de modernste apparatuur. Bovendien worden monteurs permanent geschoold. U bent zo verzekerd dat uw auto in goede handen is.

Is uw auto weer toe aan een onderhoudsbeurt? Kiest u voor een Altijd Oké Onderhoudsbeurt van het AD Autobedrijf. U weet dan zeker dat uw auto van top tot teen wordt gecontroleerd. Zo verhoogt u de betrouwbaarheid van uw auto en voorkomt u storingen. Bovendien is goed onderhoud gunstig voor het waardebehoud van uw auto.

Bij een Altijd Oké Onderhoudsbeurt komen alle belangrijke onderdelen van uw auto aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator. Van olie verversen tot vervangen van lucht-, brandstof- en interieurfilter (indien aangegeven door de fabrikant). U weet vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Helaas is pech onderweg nooit helemaal uit te sluiten. Gelukkig kunt u dan rekenen op de AD Mobiliteitservice, de pech onderweg service voor bijna heel Europa. Bij het AD Autobedrijf is de AD Mobiliteitservice extra voordelig verkrijgbaar: in combinatie met de Altijd Oké Onderhoudsbeurt loopt uw voordeel op tot € 25,-!

Auto's van tegenwoordig beschikken over steeds meer elektronica. Deze technische vooruitgang is leuk, maar kan echter ook vervelende storingen met zich meebrengen. Om deze storingen vast te stellen, dient de auto in de garage aangesloten te worden op diagnoseapparatuur. Deze apparatuur leest de storing uit het geheugen van uw auto, zodat deze opgelost kan worden. Het AD Autobedrijf beschikt over de meest moderne diagnoseapparatuur om uw auto uit te lezen én vakkundige monteurs om storingen te verhelpen. Zo kunt u weer gerust de weg op!
Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 18:00 Openingstijden verkoop: 08.00-17.30 uur
Dinsdag : 07:30 - 18:00
Woensdag : 07:30 - 18:00
Donderdag : 07:30 - 18:00
Vrijdag : 07:30 - 18:00
Zaterdag : 08:00 - 17:00
Zondag : geslotenMerk:
Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Chrysler, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo

Diensten:
Schadeherstel

Aangesloten bij / Certificering:
Bovag, Texaco servicestation